Superstar 2009

Superstar 2009 was weer een topdag. Het enthousiasme van alle deelnemers en vele medewerkers was enorm. We hebben geen klachten ontvangen en het ‘regende’ complimenten (dat is weer eens wat anders dan de druppels van vorig jaar).
De dag werd traditioneel geopend. De Superstar van vorig jaar, Onno Schipper trok onder luid applaus en met veel souplesse de vlag naar de top. Even een snelle warming up onder leiding van Cor Wijnker waarna we konden beginnen met de spellen. Een vlekkeloze start, fanatiek doch sportief.

De middag werd ingeluid met een verjaardags lied voor Coen de Vries, die deze dag jarig was. Hieperdepiep hoera. ‘s Middags nog twee spellen afwerken en dan als afsluitend spel de Steeple chase ronde.

Nadat deze was begonnen arriveerde wethoudster Mevr. L. Wagenaar op het veld. Ze werd tussen de regels door van harte welkom geheten. Mevr Wagenaar, als u dit leest, namens de Superstar van harte bedankt voor uw bezoek.

Tijdens de steeple chase werd na de eerste bocht, buiten het zicht van de jury, een deelnemer tussen de schans en de kussens geduwd. Bij een volgende groep werd er zelfs één, vlak voor de waterbak, geduwd waardoor hij onderuit ging en tussen de afrastering belandde. Letterlijk kunst en vliegwerk dus. Daar de uitslag van deze races hierdoor beïnvloed werden is na goed overleg besloten om de beide groepen opnieuw te laten rennen. Ouders en kinderen weer blij en tevreden. Heerlijk om te zien dat er zoveel strijdlust is om de felbegeerde Superstar titel maar het kan te gek ook (toch?).

Na de altijd leuke verloting volgt een spannende prijsuitreiking. Deze keer werden de prijzen uitgereikt door één van de oprichters van dit sport evenement: Arie Koen. Dat het nu, 33 jaar later, nog bestaat hadden ze toen nooit verwacht. Dat ik (toen een jochie van 9 jaar) nu als voorzitter mijn vader aan zou kondigen had ook niemand kunnen bedenken.

Na alle groepskampioenen volgde het moment waar iedereen toch uiteindelijk op wachtte: het bekend maken van de superstar 2009.

De Superstar van 2009 is geworden.....
Tim Dekker - Superstar 2009

Tim Dekker

De superstar van 1979 en nieuw bestuurslid Karien Ruiter-Stapel, mag deze keer de wisselbeker overhandigen. Tim nogmaals van harte gefeliciteerd en we hopen dat die grote beker een ere plekje krijgt in huize Dekker. Volgend jaar barst er natuurlijk weer een nieuwe Superstar-strijd los en mag Tim de wisselbeker verdedigen.

Foto's zijn via menu knop Fotoalbum te bekijken.

Uitslagen

Groep 1e 2e 3e
Groep A (Annet) Wessel Aardse Bram Terpstra Riemer Dop
Groep B (Sylvia) Femke van Breukelen Ciska Schipper Philip Smit
Groep C (Errol) Jaivey Blom Daan Kievit Jennifer Dekker
Groep D (Patrick) Melle Krikke Nynke Dop Bink Haakman
Groep E (Patrick) Tim Dekker Kuuk Twigt Fleur Kievit
Groep F (Linda) Onno Schipper Dani van Breukelen David Broere
Groep G (Ernie) Pippa van Iersel Sam Karsten Daan Twigt
Groep H (Peter) Jens van Dalen Kevin Schipper Stef Schipper
Groep K (Ewout) Yvonne Drijver Lieke Wijnker Rosa Langenberg
Groep L (Ewout) Tijmen Caspers Berry Blom Jari Koen

Bedankt

Hierbij willen we alle vrijwilligers die geholpen hebben hartelijk bedanken:
Annet, Anton, Ariane, Arno, Carlijn, Cees-Jan, Chris, Dan, Elian, Ernie, Errol, Ewout, Frances, Fred, Gerbert, Hans, Ingrid, Jaap, Joey, John, Joyce, Karin, Laurens, Linda, Lisette, Maaike, Margreet, Marjo, Mia, Patrick, Peter, Peter, Piet, Rens, Ron, Sandra, Sita, Sjoerd, Stan, Sylvia, Tara, Ymke
en verder iedereen die spontaan hielp met opbouwen, afbreken, aanmoedigen en commentaar leveren.

En 'last', maar zeker niet 'least' onze sponsors die prijzen en materialen ter beschikking stelden:
Taxi Dop  en  Wielinga montage en toeleveringsbedrijf voor de veehouderij en paardensport   
(klik op een logo om naar de betreffende website te gaan)


Bedankt en graag tot volgend jaar,

De superstar commissie
Ans, Charles, Cor, Dirk, Karien, Martino, Richard en Sylvia