Superstar 2014

Superstar 2014 was weer een prachtige dag. Het enthousiasme van alle deelnemers en vele medewerkers was enorm. De opening is, net als elk jaar, het hijsen van de vlag. De Superstar van 2013, Wout Kieviet, trok onder luid applaus en met veel souplesse de vlag naar de top. Daarna begon de warming up onder leiding van onze eigen Zumba lerares, Ruby Leek. De muziek klonk opzwepend en iedereen deed lekker mee. Toen alle spieren warm gedraaid waren, werd er begonnen met de spellen. Helaas was het weer gedurende de hele dag zeer wisselvallig en wisselenden harde wind en regen elkaar regelmatig af. Het ochtend deel is eerlijk gezegd redelijk droog verlopen. ’s Middags hoefde er nog maar 1 spel afgewerkt te worden zodat we de afsluitende Steeple chase ronde eerder konden beginnen dan gewoonlijk het geval is. Sommige groepen renden in de stromende regen naar de finish om daarna onder een warme douche te stappen. De temperatuur was deze dag te koud om te blijven kijken naar de andere groepen. Ook het aantal toeschouwers was deze keer behoorlijk minder. Wat wederom heerlijk was om te zien is dat er zoveel strijdlust blijft om de felbegeerde titel. Dan de super spannende prijsuitreiking. Uiteraard zijn het de winnaars die op het podium staan maar niemand heeft verloren. Zo sportief en zo gezellig met elkaar... helemaal SUPER. Grootste verrassing van de dag was dat Arno Koster de derde prijs van zijn groep wist te bemachtigen. De sportiviteit van het groepje waar hij inzat is dan ook bewonderingswaardig. Wat een kanjers. Nadat alle groepskampioenen gehuldigd waren volgde het moment waar iedereen toch uiteindelijk op wachtte; Het bekendmaken van de superstar 2014. Ook deze keer een zeer minimaal verschil op de nummer twee maar er kon er maar 1 winnen. Dit jaar is

Teun Rebergen - Superstar 2014

Teun Rebergen - Superstar 2014


geworden.
Teun, nogmaals van harte gefeliciteerd en we hopen dat je volgend jaar weer meedoet om de wisselbeker te verdedigen.
De door Anton Koster gemaakte foto's zijn in twee delen opgesplitst, deze zijn te bekijken door hier (deel 1) en hier (deel 2) te klikken.

De verloting was een succes en hiervoor willen wij de gulle gevers hartelijk danken. Om niemand te vergeten willen wij alle mensen die ons geholpen en gesponsord hebben hartelijk danken voor hun inzet, u was weer geweldig! De mensen die wel even apart bedankt worden zijn Sylvia Drijver die een zieke groepsleider heeft vervangen, Jill en Geert Dierikx die opbouw en opruim werkzaamheden uitgevoerd hebben en de familie Broers die de jury caravan dit jaar ter beschikking had gesteld.

Uitslagen

Groep 1e 2e 3e
Groep A (Annemiek) Sem Vis Niam Bon Bregje Bootsman
Groep B (Jaqueline) Vince Mullens Julian vd Bovenkamp Juliette Lieshout
Groep C (Melissa) Wout Kievit Mare Rebergen Nechemya Kampen
Groep D (Sylvia) Bram Terpstra Riemer Dop Jonas vd Bovenkamp
Groep E (Chris) Ciska Schipper Yehudi Kampen Ricsi Kiss
Groep F (Wouter) Teun Rebergen Dore den Boer Philip vd Bovenkamp
Groep G (Jill) Femke Schipper Melle Krikke Bink Haakman
Groep H (Carlijn) Rens Koster Dani van Breukelen Arno Koster

Bedankt

Hierbij willen we alle vrijwilligers die geholpen hebben hartelijk bedanken

en verder iedereen die spontaan hielp met opbouwen, afbreken, aanmoedigen en commentaar leveren.

En 'last', maar zeker niet 'least' onze sponsors die prijzen ter beschikking stelden:
Zeeman Makelaars  ,   Manege Vis  en  Wielinga montage en toeleveringsbedrijf voor de veehouderij en paardensport   
(klik op een logo om naar de betreffende website te gaan)


Bedankt en graag tot volgend jaar,

De superstar commissie
Dirk, Karien, Martino, Patrick, Richard en Sylvia