Superstar 2015

Zondag 16 augustus was weer een leuke Superstar dag. 's Morgens zag het weer er veelbelovend uit, maar gedurende de dag zagen we de lucht betrekken en begon het te regenen. Maar de zonnige stemming van de deelnemers en vrijwilligers hebben ervoor gezorgd dat de dag alsnog een groot succes werd. De superstar van 2014 'Teun Rebergen' startte traditioneel met het hijsen van de vlag, waarna we direct door konden naar de warming up. Twee meiden, Edyta Wielinga en Sanne Fortuin, hadden zich goed voorbereid en wisten iedereen in beweging te krijgen.

Alle spieren warm gedraaid? Dan gaan we beginnen met de spellen! Voor de pauze zijn er 7 spelrondes gedaan waardoor er 's middags nog 2 overbleven voordat we konden starten met de finale: de steeple-chase. Dit laatste spel is altijd een leuke afsluiting omdat iedereen echt alle groepen in actie ziet. Op twee kleine glijpartijtjes na is ook dit spel soepel verlopen. De sportiviteit onder de deelnemers was, zoals gebruikelijk, de hele dag erg goed en fijn om te zien.. er werd weer fel gestreden om de nodige punten en de felbegeerde SUPERSTAR titel. Omdat deze dag toch een wedstrijd element heeft kunnen helaas alleen de nummers 1, 2 en 3 op het podium staan. Bij de prijsuitreiking is de spanning onderling dan ook echt voelbaar. We spreken op deze dag niet van verliezers maar alleen over winnaars. Iedere deelnemer krijgt een prijsje. Nadat alle groepskampioenen gehuldigd waren, volgde het moment waar iedereen toch uiteindelijk op wachtte: het bekendmaken van de superstar 2015. Deze keer was het een overtuigende SUPERSTAR die de concurrentie, qua punten, ver achter zich liet. Nog niet zo heel erg lang inwoner van Schellinkhout en dan een ere titel krijgen is een binnenkomer van jewelste. Het ongeloof straalde van onze superstar af. De Superstar van 2015 is geworden……

Alain Delmee - Superstar 2015

Alain Delmee - Superstar 2015


Alain, nogmaals van harte gefeliciteerd en we hopen dat je volgend jaar weer meedoet om de wisselbeker te verdedigen.
De door Anton Koster van de Superstar gemaakte foto's zijn te bekijken door hier te klikken.

Om niemand te vergeten willen wij alle mensen die ons geholpen en gesponsord hebben hartelijk danken voor hun bijdrage en inzet, u was weer geweldig!

De jury wagen is deze keer ter beschikking gesteld door de Fa Zwaan uit Wijdenes waarvoor onze speciale dank natuurlijk.

Uitslagen

Groep 1e 2e 3e
Groep A Sem Vis Ryan Meijer Anna Dop
Groep B Alain Delmee Bregje Bootsman Michelle Kuijper
Groep C Joe Mullens Julian vd Bovenkamp Layla Dekker
Groep D Jonas vd Bovenkamp Juliette Lieshout Bo Vis
Groep E Maartje Dop Nechemya Kampen Emma Karsten
Groep F Bram Terpstra Yehudi Kampen Ricsi Kiss
Groep G Ciska Schipper Martijn Visser Philip vd Bovenkamp
Groep H Dore den Boer Minke Dierikx Hasse Drewes
Groep K Femke Schipper Jasper Keulen Teun Rebergen

Helaas hebben 2 commissieleden dit jaar afscheid genomen. We zijn op zoek naar mensen die het leuk lijkt om deel uit te maken van ons team. Eén persoon heeft zich spontaan aangemeld en zal volgend jaar een dubbelrol vervullen. Van harte welkom Sita. We hopen dat er nog iemand zich aanmeldt. Bedankt alvast. Heeft u interesse om in het bestuur van de Superstar te komen dan kunt u zich wenden tot één van de huidige bestuursleden.

Hopelijk allemaal tot volgende jaar!
Namens de commissie: Richard, Karien, Martino, Sylvia, Patrick en Dirk.